Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:26:08

В обласній раді напередодні Дня журналіста вшанували медійників Чернігівщини

05.06.2021   16:18Агенцiя

Відбулася урочиста зустріч голови обласної ради Олени Дмитренко, першого заступника голови обласної ради Ніни Лемеш та заступника голови обласної ради Дмитра Блауша із представниками засобів масової інформації Чернігівщини, керівництвом та членами обласної організації Національної спілки журналістів України з нагоди прийдешнього професійного свята.

До участі в урочистому заході долучилися також начальник центру моніторингу та інформаційної протидії оперативного командування «Північ» полковник Дмитро Бородавко та заступник військового комісара Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Вадим Лільчицький.

Вітаючи медійників, Олена Дмитренко відзначила важливість діяльності представників ЗМІ у сучасному світі та побажала журналістам натхнення, наснаги для творчої діяльності, цікавих інформаційних приводів та спікерів. Очільниця запевнила, що обласна рада завжди відкрита до діалогу із медіа спільнотою та закликала до співпраці з депутатським корпусом.

Теплі слова та щирі побажання на адресу журналістів пролунали і від Ніни Лемеш та Дмитра Блауша.

За вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору Чернігівщини, відданість професії та сумлінну працю на ниві журналістики керівники вручили присутнім відзнаки обласної ради.

Почесною грамотою обласної ради нагороджено трудовий колектив Ніжинської міської газети «Вісті», редактора Носівської районної газети «Носівські вісті» Катерину Гавриш, ветерана журналістики Івана Кужільного та директора товариства «Чернігівська Деснянська правда» Христину Лаврищеву.

Подяку обласної ради оголошено відповідальному секретарю Городнянської районної газети «Новини Городнянщини» Павлу Дубровському, ведучій програми «Сімейна кухня» на телеканалі «Новий Чернігів» Дарії Капустян, керівнику гуртка «Юний репортер», соціальному педагогу Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Бобровицької міської ради Наталії Маткасимовій та редактору радіо «Чернігівська хвиля» Юлії Найді.

Цього ж дня нагородами оперативного командування «Північ» та Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки були відзначені журналісти, які в своїх матеріалах активно висвітлюють військову тематику та інформацію про Збройні Сили України.

Від імені Чернігівської обласної організації НСЖУ привітав колег її голова Олександр Назаренко та вручив медійникам відзнаки цієї поважної творчої спілки.

Думками про те, чим живе сьогодні журналістська спільнота Чернігівщини, поділились редактор газети «Деснянське правда» Людмила Пархоменко та відповідальний секретар Чернігівської обласної організації НСЖУ Ольга Чернякова.

Традиційно під час зустрічі було оголошено про початок обласного конкурсу журналістських робіт «Кращі практики місцевого самоврядування Чернігівщини».

Завершився захід спільним фото на згадку.

Відділ інформаційного забезпечення виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини