Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:58:09

Керівники області зустрілися та привітали учасників національного відбору "Ігри Воїнів"

03.06.2021   16:52Агенцiя

Голова ОДА Анною Коваленко спільно з головою облради Олена Дмитренко зустрілися з учасниками національного відбору «Ігри Воїнів» в рамках міжнародного фестивалю «Звитяга Нескорених».

Ветерани Чернігівщини здобули 17 медалей на змаганнях, які проходили 15-16 травня у Києві, для комплектування збірної команди України та подальшої участі у вересні цього року в міжнародних спортивних змаганнях з адаптивних видів спорту «Ігри Воїнів» (Warrior Games) в місті Орландо, Сполучені Штати Америки.

У національних змаганнях взяли участь понад 260 військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов'язку в зоні бойових дій. Учасники національного відбору змагалися у 11-ти видах спорту: стрільбі з лука, гольфу, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на візках, пауерліфтингу та волейболі сидячи.

Анна Коваленко подякувала учасникам змагань та їх сім’ям.
– Рада вітати Вас з перемогою, що має велике значення як для Чернігівщини, так і для усієї України. Кількість виборених медалей – це підтвердження вашої неймовірної сили духу, незламності та нестримного прагнення до високих звершень, – зазначила Анна Коваленко.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова обласної ради Олена Дмитренко зазначила, що Чернігівщина пишається тим, що мужні воїни, які хоробро чинили спротив ворогу, а нині мобілізували сили для спортивних досягнень, показили високі результати і, здобувши 17 нагород, гідно представили Сіверський край в національному відборі.

За досягнуті високі спортивні результати під час національного відбору до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів», виявлені самовідданість, волю до перемоги та вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху подяки обласної ради та обласної державної адміністрації

За досягнуті високі спортивні результати під час національного відбору до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів» Анна Коваленко вручила подяки та подарунки від обласної державної адміністрації:
Дударєву Олександру Васильовичу – п’ятиразовому чемпіону та срібному призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;
Шатилу Владиславу Ігорьовичу – триразовому чемпіону та срібному призеру з плавання, веслування на тренажері та пауерліфтинг національного відбору «Ігри Воїнів»;
Гавриленку Олександру Анатолійовичу – дворазовому чемпіону з кульової стрільби та
пауерліфтингу національного відбору «Ігри Воїнів»;
Ткаченку Олександру Миколайовичу – дворазовому чемпіону з легкої атлетики національного відбору «Ігри Воїнів»;
Наглію Сергію Володимировичу – чемпіону, срібному та бронзовому призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;
Довбишу Сергію Сергійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;
Мозговому Володимиру Максимовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;
Печерному Олександру Валерійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів».

Завершилася зустріч спільним фотографуванням керівників області із нагородженими спортсменами.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини