Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:49:59

Презентація молодіжного паспорту Ніжинської територіальної громади

27.05.2021   09:27Агенцiя

25 травня у стінах виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася презентація Молодіжного паспорту Ніжинської територіальної громади.

З метою виконання дослідження молодіжно сфери нашої громади об’єдналися представники відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, Ніжинського міського молодіжного центру Ніжинської міської ради та Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ.

Протягом місяця проводилась робота щодо аналізу історичного аспекту розвитку молоді Ніжина, її статистичних даних, суб'єктів впровадження молодіжної політики, програм розвитку молоді у громаді та осередків об'єднання молодіжних спільнот, об'єктів молодіжної інфраструктури та стихійних улюблених місць збору молоді.

Зустріч відбулася в рамках проекту «Молодіжний працівник в ОТГ» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Чернігівській області. До нас завітали наші помічники – представники регіональної організації громадянського суспільства ГО "Спілка ініціатив Чернігівщини" Павло Пущенко та Андрій Кужель, тренерка та координаторка програми "Молодіжний працівник в ОТГ" Ірина Боднар. Присутні разом проаналізували отримані дані та обговорили можливі подальші кроки реалізації молодіжної політики у нашій громаді.

Також відповідно до інформації, яка надійшла від респондентів молодіжного опитування, було сформовано 10 проектних пропозицій, що претендують на фінансову підтримку від програми DOBRE.

Відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини