Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:19:12

Прилуцькі поліцейські затримали водія легкового автомобіля, який наїхав на трьох пішоходів

26.05.2021   15:00Агенцiя

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали нетверезого водія легкового автомобіля, який 25 травня на пішохідному переході наїхав на трьох людей.

Подія сталася близько одинадцятої вечора на перехресті вулиць Київська та Коптєва. Для з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди на місці події працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Прилуцького районного відділу поліції.

За попередньою інформацією поліції, 29-річний прилучанин наїхав на трьох осіб, які по нерегульованому пішохідному переходу перетинали вул. Київська. У результаті чого двоє чоловіків та неповнолітня дівчина отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Згідно з медичним висновком, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відкрив провадження за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

З початку 2021 року поліцейські Прилуцького району  склали 182 адміністративні протоколи на водіїв, що сіли за кермо напідпитку.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини