Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:57:21

Прилуки: відбулося чергове засідання Громадської ради

26.05.2021   14:04Агенцiя

У сесійній залі міської ради, 25 травня, відбулося третє засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради. У ході засідання розглянули чотири питання порядку денного.

З першого питання - «Про делегування представників Громадської ради до конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти» - проінформувала начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про культуру», рішення виконавчого комітету міської ради №145 від 12 травня 2021 року «Про оголошення конкурсу на посаду директора Прилуцької міської центральної бібліотеки ім. Л.Забашти» до складу конкурсної комісії необхідно делегувати трьох представників Громадської ради. Обговоривши дане питання Громадська рада до складу комісії делегувала Заголій Тетяну Спиридонівну, голову профспілки працівників освіти і науки України, Гнатів Євгенію Валентинівну, голову профспілки працівників культури та Касьян Юлію Миколаївну, голову профспілки працівників державних установ України.

Про зміни в призначенні житлових субсидій проінформувала начальник відділу соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Марина Погуляй.

Наголосила, що 14 квітня 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову №420, якою посилив адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів.

Зокрема, посилено вимоги під час призначення житлових субсидій у частині здійснення одноразових вартісних покупок, наявності банківських депозитів, здійснення операцій з купівлі іноземної валюти, банківських металів, перетину кордону, тощо.

Довідки за номером телефону 7-10-33 (відділ соціальних допомог).
Також члени Громадської ради заслухали заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяну Шкуренко з питання порядку денного «Про реформу базової та старшої школи в контексті НУШ (Нової української школи)».
Про організацію та проведення заходів із відзначення в місті Прилуки у 2021 році Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України проінформувала начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова.

З усіх питань порядку денного члени Громадської ради ухвалили дорадчі рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини