Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:51:41

Прилуки: нарада гуманітарної сфери

18.05.2021   09:20Агенцiя

17 травня в малій залі міської ради, під головуванням профільного заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Шкуренко, відбулася нарада із керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради гуманітарної сфери.

Посадовці розглянули низку нагальних питань у галузях освіти, медицини, культури та соціальної сфери, серед яких важливими залишається питання дотримання протиепідемічних заходів у закладах, установ та організаціях міста.

Окрему увагу приділено питанню соціальної сфери щодо зміни в призначенні житлових субсидій відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №420 від 14 квітня цього року, яка вступила в дію з 01 травня 2021 року. Заступник міського голови з даного питання дала доручення заступнику начальника управління – начальнику відділу соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення міської ради Марині Погуляй щодо необхідності розробки та оприлюдення у ЗМІ графіку прийому прилучан у приміщеннях комітетів самоорганізації населення міста.

Також заступник міського голови акцентувала увагу керівників на необхідності оприлюднення інформацій у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Прилуцької міської ради, на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних та в соціальній мережі Facebook з метою всебічного висвітлення роботи органу місцевого самоврядування.

У ході наради обговорили і підготовку до загальноміських заходів.

Заступник міського голови дала відповідні доручення начальникам відділів, управлінь міської ради та керівникам структурних підрозділів міськради гуманітарної сфери, поставила низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини