Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:06:38

Ніжин: відбулась щотижнева оперативна нарада

18.05.2021   09:10Агенцiя

17 травня міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду та підвів підсумки проведених заходів минулого тижня.

На території Чернігівської області розпочалися навчання батальйонів територіальної оборони. Половина резервістів, які увійшли до складу 163 батальйону – мешканці Ніжина, в тому числі і представники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Цього тижня в рамках даних навчань резервісти Чернігівщини будуть продовжувати вдосконалювати свої навички з військової підготовки і на території Ніжина.

Олександр Михайлович звернув увагу присутніх на участь Ніжинської громади у конкурсі проектів «Наша громада», організований телеканалами ICTV та СТБ у рамках Програми DOBRE. Переможець отримає грошовий  приз у розмірі 500 тис. грн на втілення проекту громади. Проект нашої громади – «Ніжин - втрачена історія» передбачає створення нового туристичного маршруту, який охоплюватиме втрачені пам’ятки архітектури міста. Підтримати проект міста можна за посиланням – https://otg.fakty.com.ua/communities/nizhynska-hromada. Голосування триватиме до 30 травня.

Очільник міста порушив питання щодо надходження скарг по недобудовам, які знаходиться на території школи № 6 (спортзал) та на об’їздній у напрямку до Носівки (недобудований міст). Олександр Кодола наголосив на необхідності прийнятті рішень по небезпечним аварійним спорудам та доручив відповідним службам надати пропозиції по вирішенню піднятих питань.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко поінформувала щодо поточного ремонту центральної алеї від зупинки Об’їжджа до вул. Синяківська та по благоустрою пішохідної частини вул. Шевченка на ділянці від площі ім. І. Франка до перехрестя з вул. Козача.

Начальник управління освіти Валентина Градобик доповіла про проведення в школах свята останнього дзвоника, який відбудеться 27 травня.

Під час наради обговорили питання по подальшому благоустрою центрального парку ім. Т.Г. Шевченка. Міський голова Олександр Кодола надав доручення щодо термінового відновлення роботи громадського туалету на території паркової зони.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини