Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:45:15

Конкурс журналістських робіт "МедіаЧе-2021"

12.05.2021   10:17Агенцiя

Традиційний весняний конкурс журналістських робіт для медійників Чернігівщини — "МедіаЧЕ" — стартує цього травня вже шостий рік поспіль.

Прийом матеріалів триватиме з 12 до 20 травня включно. Переможці отримають грошові премії, а усі фіналісти — пам’ятні дипломи.

На конкурс приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у вітчизняній пресі, інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 11 травня 2020 року до 15 травня 2021 року включно.

Конкурсні матеріали приймаються у чотирьох номінаціях:
    «Чернігівщина патріотична»;
    «Молодь Чернігівщини»;
    «Чернігівщина будується»;
    «Чернігівщина екологічна».

Наприкінці травня оргкомітет конкурсу оцінить подані роботи та обере матеріали-фіналісти. Остаточних переможців визначить голосування експертного журі.

Усі матеріали, що вийдуть у фінал, також братимуть участь у конкурсі за номінацію «Чернігівщина: голос спільноти». Тут лідера визначить онлайн-голосування аудиторії.

Заявки на участь у конкурсу приймаються до 23:59 20 травня на адресу електронної пошти konkurs.media.che@gmail.com.

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка видання, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та скан-копія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний номер та номінацію, на яку подається матеріал.

Учасники можуть подавати на конкурс по одному матеріалу у кожній з номінацій.

Матеріали рекламного характеру до участі у конкурсі не допускаються.

Детальні умови конкурсу та докладний опис номінацій викладені у Положенні про проведення конкурсу журналістських робіт для медійників Чернігівщини «МедіаЧе» у 2021 році.

Оголошення та нагородження переможців конкурсу відбудеться у червні та буде приурочене до Дня журналіста.

Організатори конкурсу «МедіаЧе» — обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Довідково. Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже шостий рік поспіль. На перший конкурс, проведений як експеримент у 2016 році, надійшло 38 матеріалів. На конкурс 2020 року — 78. Переможцями минулого року стали: Лариса Галета у номінації «Чернігівщина: голос спільноти», Віра Курико — «Молодь Чернігівщини» та «Чернігівщина патріотична», Аліна Клименко, Павло Солодовник — «Дякуємо медикам», Дар’я Янушкевич — «Реформи на Чернігівщині». Окрему відзнаку також здобула Любов Сила.

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».