Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:21:52

Ніжин святкував День міста

07.05.2021   08:35Агенцiя

Ніжинський колектив барабанщиць та луцький гурт GarageDrumShow подарували ніжинцям до Дня міста ефектні виступи та не залишили байдужими глядачів.

Барабанщиці очолювали святкову ходу Ніжина та радували гостей свята творчими номерами.

Колектив з міста Луцьк влаштував справжнє барабанне шоу вулицями Ніжина.

В парку Шевченка відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку.

Даний проєкт реалізовано за сприянням міського голови Олександра Кодоли та за підтримки депутатів міської ради. Відтепер ніжинці зможуть займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейт-бордах, самокатах, роликах та велосипедах типу BMX.

Олександр Михайлович зазначив, що сучасний скейт-борд – це мрія нашої ніжинської молоді, а такий скейт парк - другий у Чернігівській області. Очільник міста подякував всім, хто долучився до реалізації та будівництва даного проекту. «Хочу, щоб наше місто розквітало, розвивалося та рухалося вперед і ми над цим працюємо. Разом ми зробимо наше місто успішним, містом майбутнього, в якому захочеться жити як місцевим жителям, так і мешканцям з інших міст», - наголосив Олександр Кодола.

На урочистому відкритті скейт-парку виступили професійні скейтбордисти, члени Федерації скейтбордингу України, які провели для ніжинської молоді майстер-клас.

З нагоди святкування Дня міста відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Тепер належний ЦНАП розміщується за адресою: вулиця Покровська, будинок 8.

Усі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації, розроблену експертами Програми «U-LEAD з Європою».

Міський голова Олександр Кодола побажав усім фахівцям ЦНАП добра та здоров’я, вагомих здобутків і плідної роботи.

Після урочистого перерізання стрічки всі гості та відвідувачів ЦНАПу оглянули нові просторі приміщення та познайомились з особливостями роботи адміністраторів та фахівців Центру.

У ніжинському сквері імені Лисянського запустили світлодинамічний пішохідний фонтан.

На мешканців міста чекав урочистий запуск водної споруди. Всі охочі змогли сфотографуватися біля фонтану та «живої скульптури» мореплавця.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.