Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:15:19

У Менській громаді завершується будівництво сучасної амбулаторії

30.04.2021   08:48Агенцiя

Днями перша заступниця голови Чернігівської облдержадміністрації Олена Бойко разом із заступницею голови ОДА Жанною Шерстюк ознайомилися із станом будівельних робіт на об'єкті "Великого будівництва" у селі Стольне Менської громади.

Будівництво амбулаторії розпочалося у 2019 році. Її відкриття чекають понад 2000 жителів  із Стольного та навколишніх сіл, які зараз обслуговуються у приміщенні старої амбулаторії.

- Розбудова мережі сучасних амбулаторій забезпечить надання якісної медичної допомоги сільському населенню. Жителі Стольного та сусідніх сіл зможуть отримувати консультацію сімейного лікаря та медичні послуги у сучасному та зручному приміщенні. В рамках проєкту передбачено оснащення медичним обладнанням. Крім того, для лікарів придбали автомобіль за рахунок субвенції, - зазначила Олена Бойко.

У 2020 році на будівництво приміщення амбулаторії використали понад 4,78 млн грн. В цьому році для завершення проєкту було виділено 167 тисяч гривень і на початку березня будівельні роботи були завершені.
Наразі в будівлі проводиться монтаж системи автоматичного керування вентиляцією, пожежною і охоронною сигналізацією, а також облаштовуються комп’ютерна, телефонна та інтернет-мережі.

За інформацією Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА відповідно до календарного графіка робіт, завершити об’єкт планується у травні, а ввести його в експлуатацію – до кінця другого кварталу цього року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини