Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:50:40

Анна Коваленко відвідала Прилуччину з робочим візитом

29.04.2021   10:00Агенцiя

28 квітня голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко відвідала з робочим візитом Прилуцький район.

Зокрема, голова перевірила стан виконання підписаного в лютому тристороннього меморандуму про забезпечення соціального захисту та підвищення рівня зайнятості населення та зростання заробітної плати працівників ТОВ "Пожмашина". Це одне з провідних в економічному плані підприємств району, утворює значну частину бюджету Прилуцького району та Чернігівської області та забезпечує роботою близько шістсот працівників.

Також в ході візиту Анна Коваленко зустрілася з Олександром Миронюком, заступником Міністра оборони, який прибув проконтролювати стан виконання підприємством державного оборонного замовлення.

Під час зустрічі голова облдержадміністрації висловила вдячність керівництву заводу за підтримку та розвиток соціальної сфери місцевої громади: надання благодійної допомоги закладам освіти та охорони здоров’я, дитсадкам, фінансування ремонту доріг та освітлення вулиць тощо.

– Маю надію, що підприємство буде розвиватися і надалі, а співпраця влади та бізнесу буде взаємовигідною, плідною та довгостроковою, – зазначила Анна Коваленко.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.