Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:38:07

Кордон за тиждень. Офіційно

19.04.2021   12:53Агенцiя

Протягом тижня обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою.

Державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Порушень державного кордону України не допущено, пункти пропуску, які за рішенням Уряду продовжують свою роботу, працюють безперебійно, безпеку осіб, що перетинають державний кордон персоналом прикордонного загону забезпечено.

З 12 квітня по 19 квітня 2021 року на Чернігівщині, через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 8.7 тис. осіб та 6.3 тис. транспортних засобів, таким чином за тиждень, в порівнянні з попереднім, зафіксовано збільшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 7 % та збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 8%.

Мобільний додаток «Вдома» встановили 346 осіб, пропущено за наявності ПЛР-тестів 613 осіб.

Не пропущено через державний кордон 42 особи.

До адміністративної відповідальності з прикордонних питань притягнуто 20 осіб,  яких оштрафовано на 10812 гривень та у 12 випадках для прийняття правового рішення матеріали направлено до суду.

В пунктах пропуску 33 особам вручено 33 постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Температурний скрінінг, що проводиться відносно громадян, які в’їжджають до України, проведено у 3971 осіб. Випадків виявлення осіб з підвищеною температурою або явними ознаками вірусних захворювань не зафіксовано.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини