Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:04:52

Чернігів: стартував цьогорічний прийом проєктів Бюджету участі

17.04.2021   11:50Агенцiя

У Чернігові з 15 квітня розпочинається цьогорічний прийом проєктів в рамках Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі), який триватиме по 31 травня. Ці часові рамки, передбачені чинним Положенням про громадський бюджет нашого міста.

Подати проєкт може кожен громадянин України, який досяг 16 років і отримав український паспорт. Від одного автора може подаватися не більше однієї пропозиції. Проєкт може стосуватися лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова і є загальнодоступним і безкоштовним для всіх мешканців міста.

Як і минулого року, подання проєктів здійснюватиметься авторами в електронному вигляді - в системі "Громадський проект". Після цього друкований варіант проєкту з оригіналом підписного листа обов’язково подається до відділу звернень громадян міської ради за адресою вул. Шевченка, 9 (з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00). Також електронний варіант заповненої заявки потрібно буде надіслати на e-mail zverngr@chernigiv-rada.gov.ua. Телефон для додаткових консультацій - (0462) 677-064.

Цьогорічні проєкти, які наберуть від чернігівців найбільше голосів у загальноміському голосуванні (у вересні), наступного року будуть реалізовані за рахунок коштів міського бюджету. На їх втілення передбачатиметься загалом 18 млн грн.

Нагадаємо, що Програма реалізації бюджету участі дає можливість людям, які постійно проживають у Чернігові, реалізувати ідеї, які можуть покращити наше місто, окремий район чи вулицю. Підтвердженням цьому є п’ятирічний успішний досвід громадського бюджетування.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини