Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:51:17

Обговорили нововведення у відборі інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР

16.04.2021   11:45Агенцiя

15 квітня, відбулося засідання регіональної конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом ДФРР на 2022 рік.

Перший заступник голови ОДА Олена  Бойко разом з членами комісії обговорили ухвалені Урядом зміни щодо підготовки, оцінки та відбору проектів інвестиційних програм і проєктів.

- Мінрегіон удосконалює підхід у використанні коштів ДФРР. Це стосується і нормативної бази, і онлайн платформи, на яку подаються проєкти на конкурс. Одне із суттєвих нововведень – це необхідність погоджувати з Мінрегіоном технічні завдання, по яких здійснюються подача проєктів на конкурсний відбір. Це допоможе визначити чіткі цілі і сконцентруватися на тих напрямках, які дійсно пріоритетні для області, - зазначила перший заступник голови облдержадміністрації.

Також зміни стосуються часових рамок відбору програм та проєктів. Подання для проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів закінчується 15 червня року, а 1 серпня – кінцевий термін подання обласною державною адміністрацією до Мінрегіону переліку проєктів,  що можуть фінансуватися у 2022 році.

Окрім цього, до 10 млн грн збільшена нижня межа для нових проєктів, що можуть фінансуватись за рахунок ДФРР.

- Це дозволить максимально ефективно використати гроші державного бюджету та зосередитися саме на якісних масштабних проєктах, реалізацію яких спрямуємо на розвиток соціальної інфраструктури, економічного та інвестиційного потенціалу Чернігівщини, - наголосила Олена Бойко. – Впевнена, що якість проектних пропозицій, які будуть подаватися на фінансування ДФРР, значно покращиться. А кошти підуть на розвиткові проекти.

Детальніше про конкурсний відбір інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом ДФРР за посиланням.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини