Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:56:38

Прокуратура повернула громаді області будівлю, за яку вчасно не сплачувалася орендна плата

15.04.2021   08:03Агенцiя

Вивченням питання сплати коштів за оренду об’єктів державної та комунальної власності встановлено, що одним із суб’єктів господарювання тривалий час порушуються умови щодо своєчасного внесення до обласного бюджету орендної плати за договором оренди нежитлової будівлі загальною площею 255 кв. м, розташованої на вул. Хлібопекарській у м. Чернігові.

З метою захисту інтересів держави Чернігівською окружною прокуратурою пред’явлено до Господарського суду Чернігівської області позовну заяву про стягнення заборгованості в сумі майже 70 тис. грн та зобов'язання повернення орендованого приміщення Управлінню комунального майна Чернігівської обласної ради.

Рішенням Господарського суду Чернігівської області від 12.04.2021 вказаний позов задоволено, з суб’єкта господарювання на користь обласного бюджету стягнуто майже 70 тис. грн та повернуто орендовану нежитлову будівлю.
 
За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини