Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:54:48

Привітали комунальників з професійним святом

20.03.2021   10:27Агенцiя

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, в облдержадміністрації урочисто привітали представників цієї сфери.

Заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк разом із заступником голови обласної ради Дмитром Блаушем вручили почесні відзнаки кращим комунальникам області.

 — Щодня майже шість тисяч комунальників, а саме стільки людей працює в житлово-комунальному господарстві Чернігівщини, забезпечують комфортне та затишне життя жителів області. Це свято — ще один привід подякувати за ваш професіоналізм та відповідальність, адже саме від вас значною мірою залежить добробут кожної родини та кожного громадянина, — наголосила Жанна Шерстюк та додала: — Створення гідних умов життя є спільною справою працівників комунальних служб та облдержадміністрації. Тож для покращення якості роботи ЖКГ щороку інвестуються значні кошти. Так, торік підприємствами галузі на розвиток та модернізацію житлово-комунальних об’єктів інвестовано 671 млн гривень.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

РОГОВУ Ольгу Георгіївну — начальника комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради;

ФЕДОЧЕНКО Олександра Віталійовича — начальника Деснянського експлуатаційного району АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛО-КОМУНЕНЕРГО», м. Чернігів;

ОЛЬХОВИКА Петра Васильовича — водія автотранспортних засобів 1 класу комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

ГАВРИШУ Андрію Анатолійовичу — директору комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради;

СЛАСТЬОН Ірині Михайлівні — провідному документознавцю відділу фінансового забезпечення Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації;

ДРОЗДУ Івану Івановичу — покрівельнику рулонних покрівель та покрівель зі штучних матеріалів 4-го розряду дільниці з обслуговування житлового фонду № 2  комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.

Дмитро Блауш, звертаючись до присутніх, наголосив на важливості роботи працівників житлово-комунального господарства, адже від їх щоденної діяльності залежить затишок та комфортні умови для життя і роботи в кожній територіальній громаді. За словами посадовця, на жаль, досить часто по-справжньому цінувати важку працю комунальників починають лише тоді, коли щось трапляється чи виходить з ладу.

З нагоди прийдешнього Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Дмитро Блауш вручив відзнаки обласної ради кращим працівникам галузі.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм почесною грамотою обласної ради нагороджено завідувача сектору енергоефективності Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації Сергія Гайового,

начальника експлуатаційної дільниці Акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» м.Чернігів Володимира Свістьолу, Начальника комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради Віктора Пригару.

Подяку обласної ради оголошено бухгалтеру по розрахункам комунального підприємства «Служба Єдиного Замовника» Ніжинської міської ради Ользі Костюк, інженеру з організації експлуатації та ремонту комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради Олександру Кулішу, заступнику начальника з адміністративної діяльності комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради Оксані Разумовій.

Щирі вітання на адресу комунальників та подяка за їх напружену працю пролунали і від Жанни Шерстюк, яка вручила відзнаки ОДА з нагоди свята.

Від імені Центрального та обласного комітетів галузевої профспілки присутніх привітав та вручив відзнаки В’ячеслав Сальніков.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.