Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:47:07

ТОВ ПК "Пожмашина" потрібні кадри

19.03.2021   13:36Агенцiя

Обіцяють легальну роботу та достойну зарплату.

17 березня заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Максим Торжевський провів робочу зустріч з заступником директора по персоналу товариства з обмеженою відповідальністю «Промислова компанія «Пожмашина» Оленою Шинкаренко.

ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» - провідний виробник пожежно-рятувальної та спеціалізованої техніки в Україні, що динамічно розвивається і створює нові робочі місця. За останніх 4 роки у розвиток виробництва були вкладені значні інвестиції, завдяки яким підприємство отримало інноваційне обладнання, переважно з числовим програмним керуванням за 26 різними найменуваннями. Зокрема, був придбаний роботизований комплекс для зварювання вузлів причіпної техніки, за допомогою якого можна виконувати найточніші зварювальні роботи. Аналогів цьому високотехнологічному обладнанню немає на вітчизняних підприємствах. Окрім того, на підприємстві є цілий ряд верстатів та обладнання, які використовуються для якісної обробки металу.

ТОВ ПК «Пожмашина» - сучасне машинобудівне підприємство з високими стандартами організації праці та достойним рівнем заробітної плати. Компанія відчуває постійну потребу в інженерно-технічних та робітничих кадрах, зокрема у токарях, слюсарях, фрезерувальниках електрогазозварниках та інших. Під час зустрічі начальники відділів Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Лисобикова, Сергій Заровний та Станіслав Снитко поінформували про послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, форми підбору персоналу для підприємства, можливості організації професійного навчання, в тому числі у центрах професійної освіти державної служби зайнятості.

Учасники зустрічі відпрацювали напрямки співпраці щодо підбору та підготовки кваліфікованих кадрів, організації спільних інформаційних заходів у філіях обласного центру зайнятості.

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини