Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:29:07

Працівникам і роботодавцям ТРК "ЦУМ Чернігів" – про переваги легальної праці

16.03.2021   13:30Агенцiя

З метою привернення уваги суспільства до проблем легалізації трудових відносин інспектори праці Управління Держпраці у Чернігівській області продовжують роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання і робітників підприємств, установ і організацій.

Так, посадовці відвідали торгово-розважальний комплекс «ЦУМ Чернігів», де, спілкуючись із працівниками або власниками торгових модулів, доводили громадянам переваги офіційного оформлення трудових відносин для працюючої людини, розповідали про негативні наслідки незадекларованої праці для найманих працівників і роботодавців.

Інспектори праці надавали кваліфіковані роз’яснення і практичні поради робітникам на запитання щодо конкретних особистих ситуацій, пов’язаних із соціальними гарантіями і трудовими відносинами. Також роздавалися відповідні інформаційно-методичні матеріали – брошури, буклети й пам’ятки, розроблені фахівцями Держпраці.

Як зазначили посадовці, подібний жвавий інтерес громадян до питань трудового законодавства є найкращим показником того, що така форма взаємодії з громадськістю є ефективною, затребуваною населенням, сприяє усуненню бар’єрів між суспільством і владою, а також потребує подальшого систематичного проведення.

Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини