Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:54:40

Виявлено 94 нових випадки COVID-19

15.03.2021   16:50Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 15 березня в області зафіксовано 94 нових випадки COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання 53 чернігівців, 27 ніжинців, шістьох жителів Чернігівського району, чотирьох – Ніжинського, трьох – Менського, одного – Коропського. З них 17 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще три летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли 59-річна ніжинка, 75-річний прилучанин, 65-річний житель Чернігівського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 75 хворих. З них 12 чернігівців, сім ніжинців, стільки ж мешканців Бахмацького, Варвинського, Носівського районів, По два хворих одужало у Бобровицькому, Менському, Ічнянському та Ніжинському районах, по три – у Борзнянському і Ріпкинському. Четверо одужавших у Чернігівському районі, шестеро – у Козелецькому, 11 – у Городнянському. З них 19 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 37 717 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 32 145 пацієнтів одужало;
– 4 331 — лікується амбулаторно;
– 447 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 718 летальних випадків;
– 76 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 1 700 тестувань.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.