Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:53:16

Держпродспоживслужба посилює контроль за дотриманням карантинних обмежень

06.03.2021   09:33Агенцiя

Напередодні святкових вихідних фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області разом із представниками Нацполіції продовжують проводити моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів насамперед на об'єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках та в закладах громадського харчування.

Зокрема, 5 березня фахівці Корюківського територіального управління Держпродспоживслужби  за участю співробітників поліції та представників засобів масової інформації здійснили позапланову перевірку агропродовольчого ринку, розташованого у райцентрі.

Під час обстеження акцентували увагу на дотриманні маскового режиму і соціального дистанціювання, температурному скринінгу персоналу, наявності у достатній кількості дезінфікуючих засобів та антисептиків на торгових точках, на облаштуванні місць для утилізації засобів індивідуального захисту і таке інше.

За результатами перевірки грубих порушень не виявлено, а незначні недоліки одразу були  усунені.

Для запобігання занесенню і поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, спеціалісти Корюківського територіального підрозділу Держпродспоживслужби постійно проводять активну роз’яснювальну роботу серед населення.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.