Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:28:34

Прокуратурою повідомлено про підозру жителю м. Чернігова за зайняття гральним бізнесом

26.02.2021   08:27Агенцiя

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської місцевої прокуратури 53-річному чернігівцю повідомлено про підозру за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що житель Чернігова з метою незаконного отримання прибутку організував діяльність грального закладу в місті.

Реалізовуючи умисел щодо організації грального бізнесу, підозрюваний орендував нежитлове приміщення в одному з будинків на вул. Рокосовського, де розмістив комп’ютери з установленим програмним забезпеченням для проведення віртуальних азартних ігор в мережі Інтернет. Обов’язковою умовою діяльності ігрового закладу було внесення гравцями ставок, придбаними за готівку у адміністратора закладу.

У ході проведеного на підставі ухвали Деснянського районного суду м. Чернігова обшуку вищевказаного нежитлового приміщення виявлено та вилучено грошові кошти в сумі майже 5 тисяч гривень та 22 комплекти комп’ютерів, призначених для проведення віртуальних азартних ігор в мережі Інтернет.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.