Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:04:27

Затверджена Програма розвитку ЖКГ Чернігова на найближчі п'ять років

03.12.2020   08:03Агенцiя

Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки затверджено депутатами Чернігівської міської ради на засіданні 1 грудня.

Програмою передбачені завдання та збалансований перелік першочергових заходів для вирішення системних проблем галузі.

Як зазначив начальник управління ЖКГ Ярослав Куц, державними будівельними нормами визначені терміни між капітальними ремонтами. З урахуванням цих норм і об’ємів управлінням житлово-комунального господарства розроблено даний документ і наданий депутатському корпусу для розуміння об’ємів фінансування, які необхідні для того, щоб інфраструктура міста працювала.

Повнота реалізації Програми буде залежати від можливостей міського бюджету. На цьому також наголосив міський голова Владислав Атрошенко.

Загалом, прогнозований обсяг ресурсного забезпечення Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки складає 7 560 054,0 тис. грн.

Відповідно до Програми, управлінням житлово-комунального господарства передбачається реалізація наступних напрямків робіт:
1. Утримання об'єктів благоустрою міста.
2. Поточний ремонт об'єктів вулично-дорожньої мережі, штучних споруд та внутрішньо-будинкових проїздів в житловій забудові.
3. Капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства міста.
4. Будівництво та реконструкція об’єктів житлово-комунального господарства міста.
5. Придбання та встановлення обладнання і предметів довгострокового використання.

Загалом, Комплексна цільова Програма розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на найближчі п’ять років створена в результаті детального аналізу попередньої Програми, яка була затверджена на 2017-2020 роки, об’ємів виконання останньої та аналізу стану галузі в цілому.

Наприклад, у наступні роки пропонується зосередитися на ремонті внутрішньоквартальних проїздів та доріг приватного сектору, а також реалізовувати створення компактних міні-скверів для відпочинку чернігівців у різних районах міста.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини