Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:21:43

Поліція оголосила про підозру неповнолітньому, що причетний до розбійного нападу

02.12.2020   07:42Агенцiя

Поліція оголосила про підозру 17-річному мешканцю Чернігова, який з двома неповнолітніми товаришами напав на перехожого.

Троє зловмисників просто на вулиці побили потерпілого, причому один з них погрожував зарізати його. Злочинці відібрали у чоловіка мобільний телефон і навушники та втекли.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Найстаршому фігуранту розбою поліцейські вручили письмове повідомлення про підозру. Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу та притягнення до кримінальної відповідальності молодших учасників злочину.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини