Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:33:31

Виявлено 338 нових випадків COVID-19

01.12.2020   17:54Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 1 грудня в області зафіксовано 338 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 48 чернігівців, 89 ніжинців, 32 прилучан, 49 жителів Ріпкинського району, 43 – Борзнянського, 28 – Козелецького, 18 – Чернігівського, 10 – Куликівського. По чотири інфікованих у Семенівському та Новгород-Сіверському районах, троє у Ніжинському, восьмеро Сосницькому і двоє у Корюківському. З них 17 осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо шість летальних випадків. Від ускладнень, спричинених коронавірусом, померли четверо ніжинців: двоє 63-річних чоловіків, жінка 76 років та 59-річний чоловік, а також двоє жителів Прилук: 55 і 67 років. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 227 осіб. З них 18 чернігівців, стільки ж жителів Корюківського району, по 14 мешканців Ніжинського і Ріпкинського, по 15 - Куликівського й Чернігівського районів, по вісім - Борзнянського та Сосницького. Дев’ятнадцять одужавших у Козелецькому, по п’ять - у Бобровицькому та Носівському районах, по сім - у Бахмацькому й Семенівському, по 16 - у Менському та у Ніжині. Шестеро хворих одужало у Сновському районі, 10 - в Ічнянському, по 13 - у Новгород-Сіверському та у Прилуках. З них 17 інфікованих перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 18 713 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 8212 пацієнтів одужало;
– 9597 — лікується амбулаторно;
– 601 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 275 летальних випадків;
– 28 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.
В області за минулу добу проведено 306 ПЛР-досліджень та. 750 ІФА-тестів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.