Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:31:48

Черговий приклад того, що може статися, якщо не дотримуватися правил дорожнього руху

28.10.2020   11:50Агенцiя

Вчора в Чернігові майже в один час сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Причини автопригод ідентичні, але наслідки, які потягнули за собою грубі порушення ПДР, – абсолютно різні.

Так, на перехресті проспекту Перемоги з вулицею Рокоссовського, здійснюючи поворот ліворуч, водій автомобіля ВАЗ-2107 не надав перевагу в русі Daewoo Lanos, який їхав у зустрічному напрямку. В результаті зіткнення травмувалися дві пасажирки Daewoo. Обох жінок забрали карети швидкої допомоги.

На перехресті вулиць Шевченка та Олександра Молодчого водійка легковика Нyundai Gеtz під час здійснення повороту ліворуч не пропустила ВАЗ-2121, який їхав у зустрічному напрямку. Тут, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Патрульні склали на 24-річну водійку Нyundai адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

У випадку з ДТП на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Рокоссовського поліція відкрила провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.