Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:06:32

Підсумки цьогорічного купального сезону в Чернігові

24.09.2020   14:44Агенцiя

Офіційний купальний сезон цього року в Чернігові розпочався, відповідно до розпорядження міського голови від 25.05.20 №71-р «Про підготовку та відкриття купального сезону 2020 року», з 15 червня і тривав до 15 вересня.

На міському пляжі «Золотий берег», який є єдиним у Чернігові обладнаним та паспортизованим місцем масового відпочинку біля води, загибелі мешканців та гостей міста протягом сезону не сталося. На пляжі щоденно чергували рятівники – професійні водолази.

На інших водних об’єктах Чернігова протягом купального сезону (15 червня – 15 вересня) поточного року, на жаль, загинуло 7 людей. У порівнянні з минулорічним сезоном кількість загиблих скоротилася на 41,2%. (17-7) відповідно.

17 вересня 2020 року, в день рятувальника України, заступник міського голови Андрій Черненко подякував начальнику Чернігівської рятувально-водолазної станції Триходьку Євгену Андрійовичу та водолазу станції Портнову Едуарду Олексійовичу  за  службу на пляжі «Золотий берег», а начальник Чернігівського міського відділу управління ДСНС України в Чернігівській області нагородив грамотами.

За інф. відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини