Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:27:31

Прилуки: відбулося засідання виконавчого комітету

19.09.2020   09:50Агенцiя

18 вересня в сесійній залі міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради під головуванням заступника міського голови Олександра Сивенка.

Члени виконавчого комітету розглянули низку питань порядку денного.

Першим члени виконкому заслухали проект рішення «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Прилуки за I півріччя 2020 року». З якого проінформував присутніх заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

У ході засідання розглянули питання «Про план роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради на ІV квартал 2020 року».

Члени виконавчого комітету розглянули наступні питання:

Про внесення змін до складу комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам чи особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції до м.Прилуки.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 08 липня 2020 року № 183 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2020-2021 навчальному році».

Про затвердження форм розрахунку тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води.

Про початок проведення конкурсного відбору на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка».

Про нагородження.

Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.

Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради.

Про виділення коштів.

Про міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

У ході засідання розглянули проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Члени виконавчого комітету ухвалили відповідні рішення з усіх питань порядку денного.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини