Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:35:55

Ніжинський міський голова Анатолій Лінник провів особистий прийом громадян

14.08.2020   15:28Агенцiя

Анатолій Лінник провів черговий особистий прийом громадян. Це ще один елемент відкритості влади та здійснення постійного діалогу з громадою.

Ніжинці звернулися з питаннями, які стосувалися житлово-комунальної сфери, укладення договорів на обслуговування будинків, руху багатовантажного транспорту по місту, стратегії розвитку Ніжинської громади тощо.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка, начальника управління освіти Станіслава Крапив’янського, в.о.начальника відділу юридично-кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради Євгенію Копилову, начальника відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталію Бойко, представника комунального підприємства "Служба Єдиного Замовника" Аллу Красновид, начальника сектора з питань прийому громадян і звернень Ірину Назаріну, представників управління освіти та ТОВ "НіжинТеплоМережі".

Жодне звернення не залишилося без уваги міського голови Анатолія Лінника. Під час прийому громадяни отримали роз’яснення щодо проблем, з якими вони звернулись. Керівникам відповідних підрозділів надані протокольні доручення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини