Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:55:51

У Чернігівській області виявлено +28 нових випадків COVID-19

08.08.2020   13:25Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я станом Чернігівської ОДА на 13.00 суботи 8 серпня в області зафіксовано 28 нових випадків підтвердженого діагнозу COVID-19.

Захворювання виявлено у восьми прилучан та шести чернігівців. А також чотири випадки виявлено у Бахмацькому районі, по два - зафіксовано у Ніжині, Варвинському, Ніжинському, Корюківському районах.

Семеро з них перебувають на госпіталізації в Козелецькій ЦРЛ, Ніжин ЦМЛ, Прилуки ЦМЛ, інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

У Прилуцькій лікарні помер 65-річний пацієнт, у якого підтверджено COVID-19, мав супутні патології, що ускладнили перебіг коронавірусної хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Ще 4 пацієнтів одужали від COVID-19. ПЛР-тести підтвердили відсутність захворювання у прилучанина та чернігівця, у одного жителя Ріпкинського та одного - з Носівського районів.
Перебували на госпіталізації в Ніжинській ЦМЛ, Прилуцькій ЦМЛ та обласній дитячій лікарні.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 993
з них:
- 616 пацієнтів одужало,
- 305 знаходяться на амбулаторному лікуванні,
- 52 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ, 1 хворого госпіталізовано до Києва з Прилук;
- 15 летальних випадків (1-Борзнянський район, 6-Варвинський район, 1-Носівський район; 1-Прилуцький район, 2-м.Прилуки, 4-м. Чернігів);
- 5 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19 (1-Борзнянський район, 4-м.Чернігів).

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 290 ПЛР-досліджень та 192 ІФА-тестів.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини