Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 11:27:40

Робочий візит прокурора до прикордонників

08.08.2020   10:19Агенцiя

6 серпня на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Добрянка» проведено робочу зустріч представників правоохоронних органів за участі прокурора Чернігівської області Андрія Парусова, начальника Чернігівського прикордонного загону Олександра Чорного та в.о. начальника Північної митниці Володимира Подоляко.

В ході роботи було проінспектовано пропускні операції та якість прикордонно-митного контролю вміжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі» в умовах карантинних обмежень, перевірено функціональність резервів прикордонного підрозділу під час реагування на зміни в обстановці.

Такожза участі прокурора було перевірено річкову ділянку кордонну з Республікою Білорусь  на предмет дотримання прикордонного законодавства, зокрема порядку використання маломірних плавзасобів мешканцями прикордоння.

Підводячи підсумки роботи на ділянці відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону Андрій Парусов  відзначив високу бойову готовність  підрозділу до виконання завдань та подякував прикордонникам за плідну роботу та чисельні показники виявлення контрабандних товарів на кордоні.

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини