Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:19:25

У Чернігові пожежу в неексплуатуємій будівлі остаточно ліквідовано

04.08.2020   08:13Агенцiя

3 серпня о 09:55 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння у трьохповерховій неексплуатуємій будівлі розміром 30х80 м, яка належить ТОВ "НОВОФІЛ", що в обласному центрі по вул. І.Мазепи, 62В.

На місце пригоди оперативно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи міста. На той момент орієнтовна площа пожежі складала 400 кв.м., відбувалося горіння на 1 поверсі дерев'яних піддонів, пакувальних та інших горючих матеріалів. Рятувальники провели розвідку пожежі та розгортання сил і засобів, а також оголосили підвищений номер виклику.

Об 11:51 на місці пожежі в районі третього поверху стався вибух, внаслідок чого відбулося часткове руйнування міжповерхових перекриттів та покрівлі, а площа пожежі збільшилася до 1000 кв.м.

О 12:15 внаслідок теплової дії полум'я відбулось руйнування зовнішньої стіни, міжповерхових перекриттів та покрівлі будівлі. В результаті цього площа пожежі склала 2400 кв.м.

О 13:30 пожежу було локалізовано, а 18:10 остаточно ліквідовано. З будівлі рятувальники евакуювали 21 кисневий балон та 1 газовий балон.

Загалом на гасіння залучалося 57 чоловік особового складу та 12 одиниць спецтехніки, працювала мобільна оперативна група на чолі з начальником Управління ДСНС в області полковником служби цивільного захисту Романом Гордовим.

Причина виникнення пожежі та завдані збитки наразі встановлюється.

Загиблих та постраждалих серед особового складу ДСНС та цивільного населення немає.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини