Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:00:51

Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві своєї дитини

03.08.2020   14:58Агенцiя

Сьогодні вночі поліція затримала 30-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві 8-річного сина, з яким він разом відпочивав у лісосмузі під Черніговом.

Вчора пообіді на лінію 102 надійшла інформація, що в лісі неподалік села Скорінець Чернігівського району загубилася дитина, власними силами родичі знайти дитину не змогли.

Правоохоронці одразу розвернули оперативний штаб з пошуку дитини. Було залучено особовий склад Національної поліції в Чернігівській області, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Нацгвардію, кінологи з собаками, лісники, громадськість, квадрокоптер. Загалом понад ста осіб.

На місці пошуків роботу правоохоронців координував начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Поліцейські одразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж.

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7-ї ранку тіло дитини було знайдене в полі. Тоді батько й зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства дитини. На тілі дитини виявлені численні ножові поранення.

Поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини