Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:06:47

У Чернігові розпочинають більш точний підрахунок туристів

11.07.2020   12:56Агенцiя

У Чернігів приїжджає все більше туристів, особливо у вихідні. Досі кількість приїжджаючих, яка бралася за основу у всіх офіційних розрахунках, визначалася лише по сумі сплаченого готелями і хостелами місцевого податку - туристичного збору.

Зрозуміло, що так враховуються далеко не всі туристи, адже багато з них у Чернігів приїжджають на один день або зупиняються не в готелях. Тому липня цього року Управління культури та туризму Чернігівської міської ради розпочало здійснювати додатковий підрахунок туристів разом з одним із провідних мобільних операторів. Такий моніторинг теж не на 100% досконалий, але все ж дозволить краще орієнтуватися в цифрах і розвивати Чернігів туристичний більш ефективно.

Також, щоб отримати більший фідбек від туристів, управління разом з Туристично-інформаційним центом розробили електронні анкети, які будуть просити заповнити. Роздруковані анкети завжди можна взяти в ТІЦ на Шевченка, 9, а їх електронні варіанти – за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScWB49-4GhZHjo5VN…/viewform

Організатори опитуванн наперед вдячні і всім туристам та гостям міста, і всім чернігівцям, які знайдуть час відповісти на запитання і таким чином допоможуть зробити наше місто ще більш гостинним, комфортним і вражаючим. Посилання на анкету для чернігівців  тут:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScAWGI6dJrJZgNMjT…/viewform

А вже у вересні-жовтні міський відділ туризму разом із членами Туристичної ради, гідами та всіма зацікавленими, які бажають долучитися, планують провести туристичний хакатон із напрацювання туристичних продуктів на туристичний сезон 2021.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини