Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:30:05

В оперативному командуванні "Північ" танкісти 1 окремої танкової Сіверської бригади отримали оновлену їдальню

04.07.2020   09:37Агенцiя

Борщ зі сметаною, суп гороховий з копченостями, каша з куркою або ж макарони з м’ясом, два види салати, персики, печиво, шоколад та сік – таким обідом годували танкістів в оновленій їдальні у Гончарівську.

Офіційно її відкрили сьогодні, 3 липня, за участі ТВО командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майора Олександра Голоднюка, командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-майора Валерія Залужного, представників обласної, районної та місцевої влади.

- Одним із пріоритетів для оперативного командування є забезпечення комфортних умов проходження військової служби, зокрема й в організації харчування. Не секрет, що протягом багатьох років наші танкісти харчувалися в тимчасовому приміщенні і ситуація вимагала негайних рішень. У результаті спільних зусиль сьогодні ми відкриваємо оновлену їдальню для військовослужбовців першої танкової бригади, - сказав генерал Валерій Залужний. – Це одна з найприємніших місій, адже, з одного боку, наші захисники отримують комфорт та якість під час прийому їжі, з іншого - кухарі мають сучасні умови праці.

За словами начальника Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковника Юрія Юрика, їдальня будувалася буквально з нуля, адже від старого приміщення залишили лише стіни. Капітальний ремонт приміщення робили два роки. Замінили дах, вікна, систему водопостачання та каналізації, опалення, встановили сучасну техніку: духові шафи, варочні панелі, обладнання для обробки овочів, холодильні камери, систему кондиціювання, також закупили нові меблі та посуд. Одночасно у двох залах їдальні може розміститися 1500 осіб.

На такий капітальний ремонт виділили загалом понад 17 млн. гривень.

В оновленому інтер’єрі армійці смакують і свіже та різноманітне меню, адже харчуються танкісти за каталогом, тобто мають на вибір кілька страв першого, другого, десерти, фрукти та ін.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.