Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:23:58

Громада допомогла поліцейським знайти трирічну дитину, яка загубилася на природі

13.06.2020   12:41Агенцiя

Майже сто людей з числа поліцейських, рятувальників та небайдужих громадян понад чотири години прочісували прибережну зону поблизу села Количівка Чернігівського району, щоб якнайшвидше знайти трирічну дівчинку.

11 червня дитина відпочивала з батьками на озері. Близько третьої години дня дівчинка зникла з поля зору дорослих. Зрозумівши, що самі із пошуками не впораються, батьки подзвонили на лінію 102.

Від місця відпочинку до самої Количівки було десь зо два кілометри, а ще поруч дві водойми. У цій ситуації маленька дівчинка могла піти в будь-якому напрямку та загубитися.

«Пошуки були масштабні. На місці події працювали керівництво главку та начальник Чернігівського районного відділення поліції. Загалом до пошукової операції були задіяні 50 поліцейських, 20 нацгвардійців, 13 рятувальників та 20 цивільних громадян, а також п’ять службових собак і два квадрокоптери, — розповідає начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олексій Дяговець, — особливо хочу відзначити представників громадської організацій «Національні дружини». Саме активіст Данило Боровий знайшов дівчинку у хащах за півтора кілометра від місця зникнення. Зараз хлопці у подряпинах, але щасливі!»

Життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Поліція Чернігівської області дякує громадянам, які долучилися до пошуку маленької дитини. Дуже важливо, що у критичні моменти громада та правоохоронні органи об’єднують свої зусилля.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини