Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:27:12

З червня 2020 року відновлює роботу прес-центр "Чернігівський вибір"

02.06.2020   07:43Агенцiя

Головне завдання прес-центру "Чернігівський вибір" – організація на постійній основі заходів різного типу (прес-конференції, брифінги, круглі столи, експертні зустрічі, комунікативні площадки і т.п.) та надання організаційної та методичної допомоги засобам масової інформації та експертам під час підготовки матеріалів.

Послугами прес-центру у 2015 - 2020 роках скористалися представники політичних партій, громадських організацій, Представництва Європейського Союзу.

На базі прес-центру "Чернігівський вибір" неоднаразово були організовані виборчі марафони за результатами місцевих, президентських та парламентських виборів, зустрічі експертів.

Прес-центр "Чернігівський вибір" – це сучасний конференц-зал, розташований у центрі Чернігова, з повним набором необхідних технічних засобів для обробки й оперативної передачі інформації.

Наша мета – сприяння незалежному, об’єктивному та повному висвітленню виборчих подій.

Прес-центр «Чернігівський вибір» – проект Інформаційної агенції «Чернігівський монітор», який продовжує традиції незалежних громадських прес-центрів, які на постійній основі працювали у минулі виборчі кампанії.

Адреса:

Чернігів, вул., Шевченка, 5. 4-й поверх.
Контакти:
cernigivskijvibir@gmail.com 
Сайт:
https://vybory.cn.ua/
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини