Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:20:52

Міський голова Ніжина провів особистий прийом громадян

30.05.2020   12:04Агенцiя

У другий вівторок та в останню п’ятницю кожного місяця міський голова Анатолій Лінник проводить особистий прийом громадян.

29 травня зі своїми проблемами до очільника міста звернулися жителі вулиці Набережна Вороб’ївська щодо огородження стихійного проходу біля мосту та захисту свого будинку відбійником від аварій, які стаються час від часу на даному відрізку дороги.

Міський голова Анатолій Лінник доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва впорядкувати дану територію, встановити бетонні блоки з метою захисту житлового будинку.

Також ніжинці зверталися щодо отримання одноразової матеріальної допомоги на лікування та отримання соціального житла.

Жодне звернення не залишилося по за увагою міського голови Анатолія Лінника.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено заступника начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлану Сіренко, начальника сектора з питань претензійно-позовної роботи та запобігання корупції відділу юридично-кадрового забезпечення апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради Євгенію Копилову, начальника сектора ведення Реєстру територіальної громади відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Юрія Колєзнєва.

По всім зверненням надані роз’яснення та надані протокольні доручення.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.