Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:03:42

Прилуки: покращиться рівень об’єктів житлового фонду міста

16.05.2020   10:36Агенцiя

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» була затверджена рішенням Наглядової ради ДУ «Фонд енергоефективності».

Програмою визначаються умови та порядок надання Фондом ґрунтових коштів ОСББ для часткового відшкодування вартості здійснених заходів з енергомодернізації.

Переможцями у державній Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» ДУ «Фонд енергоефективності» стали п’ять об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Прилуки:
ОСББ «Понад Удаєм» будинок по вул.Бособрода, 86;
ОСББ «Світанок» будинок по вул.Костянтинівській, 199і;
ОСББ «Земська 39» будинок по вул.Земській,39;
ОСББ «Героїв Авіаторів» будинок № 62 у в/м12;
ОСББ «Героїв Авіаторів» будинок № 80 у в/м12.

Упровадження даного проекту з комплексної термомодернізації багатоквартирних будинків не лише дозволить значно скоротити витрати населення на оплату енергоресурсів, але й підвищить комфорт проживання, поліпшить зовнішній вигляд будинків та збільшить термін їх експлуатації.

Учора на черговій 68 сесії Прилуцької міської ради депутатський корпус ухвалив міську цільову Програму «Підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків щодо проведення енергоефективних заходів на 2020 рік». Метою Програми є відшкодування із міського бюджету частини витрат об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків міста на впровадження заходів із енергозбереження, реконструкції та модернізації будинків.

У результаті впровадження Програми підвищиться якісний рівень утримання об’єктів житлового фонду міста, а це, у свою чергу, створить умови для економії енергоносіїв, покращення рівня комфортного проживання прилучан.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.