Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:06:36

Протягом трьох вихідних на Чернігівщині сталося 30 ДТП, в яких постраждали 18 осіб

21.04.2020   12:26Агенцiя

Пік автопригод прийшовся на Великдень, цього дня їх зафіксовано 13, в ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості 4 осіб. Найбільше нетверезих водіїв поліція затримала наступного дня – 15 чоловік.

Протягом Великодніх свят поліція працювала у посиленому режимі, охороняючи публічний порядок і безпеку громадян. Завдяки проведеній профілактичній роботі вони пройшли без значних порушень.

А от автолюбителі не завжди відповідально ставилися до власної безпеки і безпеки інших учасників руху. В результаті поліція склала на порушників правил дорожнього руху 536 адміністративних протоколів.

Традиційно під час свят знайшлися нерозважливі водії, які наважилися сісти за кермо у нетверезому стані. Для деяких з них цей крок прогнозовано закінчився автопригодою з пошкодженням автомобіля і серйозними наслідками для здоров’я.

Напередодні Великодня поліція затримала 10 нетверезих водіїв, у саме свято дещо менше – 7, а от наступного дня ця цифра зросла удвічі – правоохоронці склали на випивох за кермом 15 протоколів за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це коштуватиме порушникам штрафу у 10200 гривень.

А декого алкоголь уклав на лікарняне ліжко, і схоже надовго. Так, зранку 19 квітня під час відпочинку в Ріпкинському районі житель Чернігова сів за кермо мотоцикла, «підігрітий» алкоголем. В результаті водій не впорався з керуванням та в’їхав у дерев'яний паркан домогосподарства. Чоловік отримав тяжкі травми голови та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Чернігівської обласної лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

Поліція нагадує, що алкоголь за кермом може стати причиною серйозних проблем у вашому житті. Бережіть себе!

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.