Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:24:17

Про нещасні випадки на виробництві за І квартал 2020 року. ДОВІДКА

18.04.2020   09:14Агенцiя

В І кварталі 2020 року, в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, зареєстровано 20 страхових випадків по яких завершено розслідування, та які визначені такими, що пов’язані з виробництвом.

Це на 17 випадків менше аналогічного періоду минулого року. Але в результаті порушень правил охорони праці, несвоєчасного проходження медоглядів втрати серед працівників ще є суттєвими.

Так, в сільськогосподарському ТОВ «ІНТЕР», слюсар – ремонтник, 1972 року народження, перебуваючи на території підприємства, піднявся на металеву конструкцію норійної вежі прибудованого елеватору на висоту 15 м, та впав з неї на землю через отвір для монтажу отримавши травми, внаслідок яких помер в Ічнянській центральній районній лікарні. Причина смерті - закрита черепно - мозкова травма, забій головного мозку, внутрішньо - черевна кровотеча. Даний нещасний випадок є прикладом того, до яких наслідків може призвести невиконання вимог інструкцій з охорони праці на підприємстві.

В ДП «Чернігівській облавтодор», філія «Сосницька ДЕД», водій 1963 року народження, проводивши підготовку до фарбування рами, підняв кузов вантажного автомобіля, не поставивши на опорну підставку, заліз на раму за кабіною. По необережності ногою працівник став на ричаг клапану спуску гідроциліндра підняття кузову внаслідок чого кузов різко опустився придавивши потерпілого до рами із смертельним наслідком. Тут також вбачається причина недотримання правил охорони праці на підприємстві.

Зареєстровано також смертельний випадок в комунальному підприємстві «Козелець водоканал», де машиніст екскаватора, 1964 року народження, під час виконання робіт по навантаженню сміття по вул. Комунарській, втратив свідомість в результаті різкого погіршення стану здоров’я. Каретою швидкої допомоги був доставлений до лікарні, але врятувати людину не вдалося.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини