Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:25:53

КП "Чернігівводоканал": Виконання інвестпрограми 2020 року не зупиняється

04.04.2020   10:19Агенцiя

Наразі добігають кінця роботи з реконструкції водопроводу по вулиці Промисловій від вул. Попудренка до вул. Музичної. В рамках виконання інвестиційної програми КП «Чернігівводоканал» на 2020 рік буде замінено 836 м водопроводу. Роботи за договором з КП «Чернігівводоканал» виконує ТОВ «УТБ-ІНЖИНІРІНГ».

Відповідно до проєктної документації передбачалося виконати роботи по заміні аварійного водопроводу зі сталевих труб Д = 500 мм по вул. Промисловій від колодязя водопроводу по вул. Попудренка до колодязя в місці підключення водопроводу по вул. Музична, загальною довжиною 836 м на новий із поліетиленових труб. Також проєктом була запланована заміна існуючих водопровідних колодязів та будівництво додаткових допоміжних колодязів для перепідключення діючих вуличних водопроводів. Запроєктовано заміну існуючих засувок, іншої трубопровідної арматури, пожежних гідрантів, перепідключення існуючих абонентів.

Практично, виконання робіт на вулиці Промисловій розпочалося у 2020 році в перші дні лютого. І хоча погодні умови не завжди були сприятливими, на темпи та якість проведення робіт це не вплинуло.

Станом на 03.04.2020 всю стару трубу було демонтовано та на ділянці близько 800 метрів, відповідно до проєктної документації, було укладено нову поліетиленову трубу. При цьому, переважну частину нового водопроводу вже засипано піском, на який, після ущільнення, укладено щебінь.

Після повного підключення водопроводу та проведення його випробувань, які заплановано на квітень 2020 року, може розпочинатися асфальтування місця проведення робіт. Хоча і без цього, станом на початок квітня, рух автотранспорту по вулиці Промисловій відновлено.

Треба зазначити, що впровадження проекту було передбачено Схемою оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення м. Чернігова. Його головною метою є забезпечення надання безперебійних та якісних послуг з водопостачання. Реконструкція водопроводу по вулиці Промисловій від вулиці Попудренка до вулиці Музичної в місті Чернігові виконується за рахунок амортизаційних відрахувань КП «Чернігівводоканал» у водопостачанні.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини