Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:59:39

Упродовж минулої доби рятувальники здійснювали заходи з ліквідації 23 пожеж в екосистемах

31.03.2020   15:08Агенцiя

Загальна площа, пройдена вогнем склала понад 61 га. Причиною виникнення зазначених пожеж послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

Упродовж минулої доби рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області здійснювали заходи з ліквідації 23 пожеж, що виникли у природних екологічних системах на території Бахмацького, Бобровицького, Варвинського, Ічнянського, Козелецького, Коропського, Прилуцького, Ріпкинського, Ніжинського, Срібнянського, Талалаївського, Чернігівського, Корюківського районів та м. Чернігів.

Триває ліквідація пожежі покладів торфу поблизу с. Займище Сновського району, яка виникли 30 березня. На ліквідацію загоряння залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки 8-ї Державної пожежно - рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Із загальної площі у 0,1 га рятувальникам залишається ліквідувати горіння на території 0,04 га.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.