Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:44:45

У Чернігівській міській раді запроваджені додаткові заходи на період карантину

19.03.2020   13:56Агенцiя

Чернігівська міська рада працює, запровадивши додаткові заходи захисту від потенційно можливого зараження як для співробітників, так і для відвідувачів.

Ранкова нарада та засідання виконкому міської ради, які відбулися сьогодні, вперше проходили з дотриманням маскового режиму. Приклад іншим показав чернігівський міський голова особисто. Маски будуть обов'язкові для тих співробітників, хто контактує з відвідувачами, а також для учасників зібрань.

На початку першого засідання Владислав Атрошенко повідомив про організацію роботи міської ради. З 52 штатних працівників її апарату 29 відправлені у відпустки, 23 – на роботі.

- Зараз ми показуємо приклад усім громадянам: пробуємо працювати у масках, і просимо усіх громадян максимально з розумінням і відповідально дотримуватися всіх правил під час таких загрозливих умов. Зрозуміло, що так незручно, але все-таки потрібно  дотримуватися всіх правил і обмежень задля мінімізації розповсюдження коронавірусу, - звернувся міський голова до присутніх і мешканців міста.

При вході у приміщення міської ради стоять стіл та стілець, де відвідувачі можуть зачекати, коли до них вийде той, до кого їм необхідно звернутися. Крім того, тим, хто у справах проходить до приміщення, черговий безконтактним способом  вимірює температуру.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.