Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:27:59

Перелік учасників програми 80/20 для приватного сектору Чернігова доповнений ще одним проєктом

25.02.2020   10:09Агенцiя

Рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради доповнений перелік об’єктів з облаштування інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету.

До числа проєктів, які плануються реалізувати за кошти міського бюджету (80%) і власні та залучені кошти ОСН (20%), включений проєкт «Будівництво централізованої каналізації вулиць Сіверянської, Ватутіна, Фабричної, Василенка, Колоскових, Толстого №19а, 27а в м. Чернігові. Коригування проєктно-кошторисної документації в зв’язку з виділенням пускових комплексів».

У цьому проєкті загальна довжина ділянки самопливної каналізаційної мережі (Ø200 мм) становить 73 м. п. Загальна довжина ділянки напірної каналізаційної мережі (Ø90 мм) становить 402 м. п. Вартість будівництва I-го пускового комплексу, згідно експертного звіту ТОВ «СІВЕРЕКСПЕРТ» від 12 лютого 2020 року №02/013/20, складає 2 431 757 грн. З них 1 945 405,6 грн - кошти міського бюджету, 486 351,4 грн - власні та залучені кошти мешканців.

Нагадаємо, що за «Програмою розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки», органи самоорганізації населення (ОСН), що створюються на території приватного сектору, на умовах співфінансування з міською радою у пропорції 80/20 можуть реалізовувати проєкт капітальних ремонтів на своїй території.

Метою Програми є створення в місті умов для залучення мешканців приватного сектору до покращення благоустрою та поліпшення умов їх проживання шляхом об’єднання зусиль Чернігівської міської ради та її виконавчих органів з органами самоорганізації населення міста.

Для участі в цій міській програмі необхідно:

1. Виготовити проєктно-кошторисну документацію та у встановленому порядку провести її експертизу;

2. Надати до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради заявку на участь у Програмі за підписом керівника ОСН, проєктно-кошторисну документацію, оригінали та/або належним чином завірені копії наступних документів:
    - свідоцтво про державну реєстрацію ОСН або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
    - Положення про ОСН;
    - рішення загальних зборів ОСН про участь у Програмі;
    - документи, що посвідчують особу та повноваження керівника ОСН (рішення установчих зборів про утворення органів управління та обрання керівника) або іншого представника (рішення загальних зборів, довіреність на представництво інтересів).

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради в порядку черговості надходження заявок на участь у Програмі розглядає наданий пакет документів та вносить на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради проєкт рішення про включення проєкту до переліку тих, які планують реалізовувати відповідно до цієї Програми.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини