Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:01:54

Міграційна служба Чернігівської області: пріоритетні завдання на 2020 рік визначено

22.02.2020   15:26Агенцiя

21 лютого в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області під керівництвом начальниці Управління Ксенії Лук’янець та за участі керівників структурних та територіальних підрозділів було проведено засідання Колегії за підсумками роботи у 2019 році.

Засідання Колегії розпочалося з презентації Публічного звіту за підсумками роботи УДМС України в Чернігівській області у 2019 році, під час якого Ксенія Лук’янець прозвітувала про виконану роботу та окреслила пріоритетні завдання і напрямки роботи Управління та підпорядкованих територіальних підрозділів на 2020 рік.

Зокрема начальниця зазначила, що втілюючи в життя всі поставлені завдання перед міграційною службою Чернігівщини, всі вони успішно виконані.

Стратегічними цілями на 2020-2021 року було визначено наступне:
1. Доступність послуг без будь-яких обмежень.
Створення умов доступності послуг для їх комплексного надання усім громадянам, в тому числі особам з інвалідністю (облаштування входу до підрозділів пандусами для осіб з обмеженими фізичними можливостями).
2. Підвищення якості надання адмінпослуг.
- вдосконалення стандартних операційних процедур (надання пропозицій до ДМС);
- створення високопрофесійного кадрового потенціалу (якісний підбір персоналу, підвищення рівня знання іноземних мов співробітниками та організація підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, створення корпоративного духу, стилю, іміджу служби);
- посилення контролю за дотриманням спеціалістами стандартів роботи та якості надання адмінпослуг (реагування на критику, зауваження та пропозиції громадян без провалювання у формальність процедури).
3. Прозорість діяльності
- підвищення обізнаності громадськості про міграційні процеси шляхом систематичного висвітлення актуальної інформації у зовнішньому просторі за допомогою ЗМІ та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення Чернігівської області.
- зміцнення іміджу та репутації Управління. Підвищення показника довіри до державної служби (проведення PR-кампаній серед громадян щодо адміністративних послуг, змін у законодавстві у сфері міграції).

Під час розгляду питань порядку денного, особливу увагу було приділено питанням протидії нелегальній міграції, документування іноземних громадян а також якісне надання адміністративних послуг громадянам України. У співпраці з керівниками територіальних та структурних підрозділів УДМС України в Чернігівській області були розглянуті основні проблемні аспекти, які виникають під час надання адміністративних послуг та визначено порядок їх усунення та подальшого уникнення.

Завдяки проведеній послідовній роботі у 2019 році щодо впровадження автоматизації процесів надання адміністративних послуг, можливості відкритого контролю через електронні сервіси ДМС за етапами надання адміністративних послуг та постійного моніторингу наявності корупційних ризиків в діяльності посадових осіб УДМС України в Чернігівській області й своєчасного реагування щодо їх усунення в 2019 році працівниками УДМС України в Чернігівській області випадків вчинення корупційних правопорушень не допущено.

На завершення засідання Колегії, Ксенія Лук’янець вручила відомчі нагороди працівникам області та подякувала всім за роботу у 2019 році.

Міграційна служба Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.