Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:33:21

Міський голова Ніжинв провів особистий прийом громадян

19.02.2020   10:23Агенцiя

18 лютого міський голова Анатолій Лінник провів особистий прийом громадян.

Для оперативного вирішення звернень та надання вичерпної відповіді в прийомі взяли участь начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко та начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувались: пільгового перевезення в громадському транспорті інвалідів 2-ї групи, встановлення індивідуального опалення в одній із квартир багатоповерхового будинку, сплати за теплопостачання та комунальні послуги, виділення житла дитині, позбавленої батьківського піклування, грейдерування та підсипки дороги по вулиці Зої Космодем’янської.

Анатолій Лінник та керівники структурних підрозділів і виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради дали вичерпні відповіді на кожне звернення громадян.

За результатами прийому всі питання, пропозиції та доручення перебувають на особистому контролі у міського голови. З питань, вирішення яких не входить до компетенції міської ради, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.