Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:54:38

Право сезонної торгівлі кавою та вуличною їжею пропонують продавати на три роки

12.02.2020   08:39Агенцiя

У Чернігові планують вдосконалити конкурсний механізм розміщення тимчасових об’єктів для продажу кави та вуличної їжі на об’єктах благоустрою, а саме розробити проект «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року №143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м.Чернігові».

Рішення про те, що такий проєкт регуляторного акту буде розроблений у першому півріччі цього року, прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Відповідно до намірів, основний принцип - що продаж права сезонної торгівлі на об’єктах благоустрою в Чернігові продається на відкритому аукціоні - залишиться незмінним. Але пропонується, щоби це право надавалося все-таки не на один рік, як зараз, а на три.

- Ми минулого року ввели в місті практику продажу права сезонної торгівлі на аукціоні. Перший рік відпрацювали і бачимо певні речі, які треба покращити. Найперше - багато хто з підприємців мав необхідність вкладати суттєві кошти в підведення електроенергії до місць торгівлі і, крім того, це займало чимало часу. Тому ми порадилися і прийняли рішення пропонувати продавати право на аукціоні так само, як і було, але не на 1 рік, а на 3. Для того, щоб підприємець, який вкладеться в облаштування благоустрою, все-таки мав більше економічних потреб вкласти більш суттєві кошти, ніж якби це було на 1 рік. У процесі регуляторної процедурими ще опрацюємо цей документ з підприємцями і юристами, - прокоментував заступник міського голови Олександр Ломако під час обговорення питання виконавчим комітетом.  

Разом з тим, він зазначив, що буде справедливо, якщо визначена на акуціоні ціна в ці три роки не залишатиметься повністю незмінною, а зростатиме згідно з коефіцієнтом інфляції.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини