Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 04:22:16

На засіданні Колегії рятувальники підвели підсумки проведеної за 2019 рік роботи

08.02.2020   09:36Агенцiя

7 лютого під головуванням начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Романа Гордового відбулось засідання Колегії, під час якої розглянуті питання виконання підпорядкованими підрозділами у минулому році завдань за призначенням, проведення профілактичної роботи, матеріально-технічного забезпечення, а також стану дотримання дисципліни і законності.

У заході взяли участь керівний склад апарату обласного Управління та підпорядкованих загонів, міських та районних підрозділів.

На початку засідання головний рятувальник Чернігівщини вручив відзнаку ДСНС України "Знак пошани" начальнику Ічнянського районного відділу підполковнику служби цивільного захисту Віктору Кравцю, нагрудні знаки "За відвагу в надзвичайній ситуації" старшому прапорщику служби цивільного захисту Олександру Бистревському та прапорщику служби цивільного захисту Михайлу Клановцю. Крім того, ряд кращих співробітників області було нагороджено Почесними грамотами, грамотами й подяками від облдержадміністрації, обласної ради, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також заохочені правами начальника У ДСНС.

Велика увага приділялася матеріально-технічному забезпеченню підпорядкованих підрозділів оперативно-рятувальної служби Чернігівщини. Крім допомоги, яку ми отримали з облдержадміністрації, за підтримки ДСНС України було отримано 5 сучасних пожежних автоцистерн, два аварійно-рятувальні автомобілі Ford Ranger спеціального призначення, а також іншу інженерну техніку й обладнання.

Проведено переоснащення 9 підрозділів області сучасними засобами індивідуального захисту органів дихання та зору. Завдяки проведеній роботі поставлені перед обласним гарнізоном завдання виконані, - зазначив у своєму виступі Роман Гордовий.

Підводячи підсумки Колегії, очільник обласного Управління ДСНС поставив для керівників підрозділів ряд пріоритетних завдань на 2020 рік.

Зокрема наголошено на цілодобовому моніторингу стану забезпечення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів і територій, утриманні в постійній готовності підрозділів до реагування на надзвичайні ситуації, розвитку місцевої пожежної охорони в територіальних громадах, проведенні перевірок стану техногенної і пожежної безпеки об`єктів з масовим перебуванням людей, дотриманні особовим складом дисципліни та законності, а також проведенні серед мешканців області профілактично-роз`яснювальних заходів.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.