Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:00:08

Представники Міністерства цифрової трансформації України відвідали Чернігів

05.02.2020   14:29Агенцiя

4 лютого директорка Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації Олександра Хомик провела робочу зустріч з представниками Міністерства цифрової трансформації України на чолі з Артемом Платоновим, директором Департаменту з цифрових навичок громадян.

Учасники обговорили питання щодо можливості впровадження в регіоні нового пілотного сервісу для консультування суб’єктів МСП на базі Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

За допомогою цього сервісу підприємці зможуть отримати професійну консультацію за різними напрямами, починаючи від систематизації бізнес-процесів, фінансової та юридичної підтримки до маркетингових питань і HR.

Крім того, буде можливість отримати консультацію і в онлайн-режимі, у месенджері.

Онлайн-формат сервісу передбачає ще дві опції:
    бізнес-довідник для МСБ;
    онлайн-тестування бізнесу, тобто підприємець зможе пройти тестування, за результатами якого фахівці сервісу підготують рекомендації для власника бізнесу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини