Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:35:26

Ніжин: відбувся черговий прийом громадян

01.02.2020   11:30Агенцiя

31 січня міський голова Анатолій Лінник провів особистий прийом громадян.

Для оперативного вирішення звернень та надання вичерпної відповіді в прийомі взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна та начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися: переведення нежитлового приміщення в житлове, облаштування санвузла в приміщенні ЗОШ №7, науково-дослідної роботи для закладів освіти, оплати комунальних послуг, підключення будинків до системи електроживлення.

Надійшла заява від батьків учнів ЗОШ № 13 з проханням не закривати 10 клас в їхній школі. Начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив’янський надав пояснення, що в ЗОШ №13 є проблема низької наповнюваності класів, що насамперед впливає на рівень якості шкільної освіти. Школярі малокомплектних шкіл значно відстають в знаннях за результатами зовнішнього незалежного тестування (ЗНО) від своїх однолітків, які навчаються в наповнених школах, ліцеях чи гімназіях. Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що в пріоритеті, насамперед, повинні бути інтереси та майбутнє дітей. Органи міського самоврядування зобов’язані забезпечити якісний освітній процес. Оптимізація шкільної мережі міста створить для учнів конкурентне середовище, яке їх мотивуватиме до кращих результатів у навчанні.

За результатами прийому всі питання, пропозиції та доручення перебувають на особистому контролі у міського голови. З питань, вирішення яких не входить до компетенції міської ради, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.